Галерия

Контакти

[ Услуги ]

Интериорно обзавеждане

Изразете своята индивидуалност и излъчвайте стил с вашия декор. В Pachkov вярваме, че тенденциите са временни, а качеството е завинаги. Ето защо предлагаме интериорен дизайн от висок клас, който устоява на времето. Ще ви помогнем да реализирате вашата визия за уютен и естетичен дом или за вашето мечтано заведение като създадем съвместно вашия жадуван дизайн.

За нас е важно интериорното обзавеждане на вашия дом или заведение да отговаря на техния дух и стил, и да разказва тяхната история. Чрез изработката на нашите мебели и ще ви помогнем да създадете желаната от вас атмосфера от модерна до класическа. Ние можем да направим всяка мебел по изображение или чертеж, както и всяка идея и желание на клиента.

Независимо дали имате нужда от интериорно обзавеждане на дома или заведение ние можем да ви помогнем.Ще реализираме  вашите големи проекти, преобразявайки ги точно така, както си ги представяте.

Желаете да обзаведете ново заведение или да обновите вече съществуващото обзавеждане, избрали сте точния стил за вашата визия,ние ще ви помогнем да съчетаете хармонизираме практичност и креативност във всяка част от вашия проект.

Няма съмнение, че когато става въпрос за интериорен дизайн, мебелите имат голяма значение. Ще се радваме да ви помогнем да подобрите вашите пространства, независимо от техния размер или местоположение, чрез нашите емблематични мебели. Нека заедно създадем най-доброто предложение за вашия проект.

Можем да ви предложим:

  • Фотьойл/Кресло
  • Диван
  • Столове
  • Вградени мебели
  • Тапицирани легла
  • Маси